lördag 12 november 2011

Muslce-ups

Idag åkte jag ner till Crossfit Örebro på deras Open gym.  Kom tyvärr lite sent så det blev ett snabbt pass.

Hittade en annan gammal WOD när jag kollade mina filmer på YouTube. Var sugen på muscle-ups så detta pass passade bra. Dessutom ville jag inte ha med några axlar då jag har rätt bra träningsvärk i dem sedan igår då jag körde Krille.

5 varv
5 Muscle-up
10 Overheadsquat
15 Toes to bar
20 GHD situps

Första varvet så klarade jag att köra Muscle-up obrutet, men de på de andra varven var det värre.
Eftersom jag inte hade så mycket tid till passet så blev det bara 3 varv och det tog 16.38 min om jag kommer ihåg rätt. Hade stora problem med att orka muscle-up så det blev nog ganska bra med 3 varv.

Förra gången orkade jag inte många muscle-up och skalade då ner till pull-ups plus dips efter ett tag, Körde också OHS med 25 kg

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar