fredag 11 november 2011

WOD Krille

Idag körde jag ett jobbigt pass efter jobbet. Funderade på att åka till Crossfit Örebro, men eftersom det var en teamwod så blev det ett pass på jobbet istället. Anledningen till att jag inte gillar teamwods så mycket är att man är beroende av andra av hur jobbigt det blir (hur lång vila mellan övninganr beror på hur snabbt de andra kör) och när man delar upp övningarna så behöver man oftast inte ta ut sig helt utan man slutar när man tappar tempo. Teampass kan självklart vara riktigt roliga och jobbiga om man kommer med några som är jämnstarka med sig själv. I dagens WOD skulle man vara 4 st i teamet och även om det var rätt massivt antal man skulle hinna med så blrt det ju rätt mycket vila eftersom bara 1 i taget körde samtidigt.

Nu blev det som sagt ett pass på jobbet. Började med 4 min rodd, som kändes bra men det blev bara 1105 m, men jag blev rejält flåsig.
Dagens WOD hittade jag nr jag kollade igenom mina filmklipp på Youtube som jag filmade i augusti 2010, precis när jag började med Crossfit. Känns helt konstigt att det bara gått ca 1,5 år sedan jag började med Crossfit. Den dagen fyllde Krille på Crossfit Örebro år så passet var uppkallat efter honom och med några av hans favoritövningar

Krille
3 varv
30 Thrusters 30 kg (tror jag det var och det körde jag idag)
30 Hang power snatch
Min tid idag blev 15.48 min (då 18.18 min och jag tror det var med 25 kg)

Efter passet så körde jag lite armhävningar i låga Redcordslyngor
Gjorde därefter ett försök på 70 kg bänkpress, men det blev för tungt efter att kört i Redcord.

Här kommer filmen med Krille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar