torsdag 3 november 2011

Dagens första träning

Innan lunch var det dags för dagens första träning. Både crosstrainer och rodd var upptagna, så det blev massor av blandade funktionella övningar som uppvärmning. Som t.ex. kettlebellsvingar, kettlebellsnatch, rodd till spannung i redcord, kålmaskar, get-up och lite axelövningar.
Fortsatte med renegade row med armhävning med 2 st 16 kg´s kettlebell. Lite på gränsen till lätt, men våra 20 kg´s kettlebell är lite vingliga. Skulle i och för sig kunna kört med hantlar, men det tänkte jag inte på.
Körde sedan vidare med enarms hantelrodd på bänk och det varvade jag med armhävningsgång upp till handstående med fötter i redcord och wallclimbs med armhävning. Körde också några set enarmsaxelpress med 20 kg´s hantel. I slutet la jag in rygglyft i ryggbänken där jag körde axellyft framåt när jag kom upp i ytterläget. Jobbade också med armdrag bakåt i flyesmaskinen (rear delt).

Här en film med lite Redcordövningar (slyngor) där jag bl.a. armhävningsgången.

Snart dags för kettlebellpass.
De skall bl.a. få köra
Varje minut (10 min)
6 enhandsvingar höger
6 enhands thrusters höger
6 enhandsvingar vänster
6 enhands thrusters vänster
resterande tid kvar så blir det burpees


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar