söndag 13 november 2011

Allt för hälsan

I helgen var det Allt för hälsan mässan i Stockholm och det var första gången på många år som jag inte besökte den. I samband med mässan så anordnas träningskonventet Best of the Best som jag också brukar besöka. Detta år så kände jag faktiskt inte att det var något av passen som lockade mig särskilt mycket och när man dessutom tagit bort att man får ett par träningskor i konventpriset så kändes det inte värt att åka dit. Själva mässan brukar vara rätt kul att kolla runt på och man brukar alltid se några nya roliga saker.

Var det någon av er som var där och vad var bäst tyckte ni? Fanns det några roliga nyheter?

Själv har jag haft en vilodag och städat, kollat på träningsfilm (Real Strength) och firat min kära far.
Har lite träningsvärk i magen efter gårdagens pass. GHD sit-ups tar visst rätt bra i samband med toes to bar. Använder ju även magmusklerna i Overheadsquat och Muscle-up.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar