söndag 31 januari 2010

Ruffle - Riktigt dålig stil

Ruffle hölls av Musse Hasselvall (Känd från TV) Usama Aziz. Det var ett fyspass inspirerade av kamportsparövningar och andra fysövningar som de kör.
Tyvärr var det ojämt antal deltagare och jag var den som saknade partner. Talade om det för Musse, men han sa bara att jag skulle gå och försöka hitta någon utanför som ville vara med. En eloge till en av funktionärerna som verkligen försökte hjälpa mig. Men i min värld så kör en av instruktören med den som är över. Framförallt när man är två instruktörer. Den situationen måste man ju ha en plan för. Irriterande då jag hade biljett till detta pass och att de hade släppt in de som inte hade det och de fick en partner. En eloge till tjejerna som såg att jag var ensam och som erbjöd sig att turas om, men det kände jag inte för. Efter halva passet så var det en deltagare som hoppade av och som tur var kom hennes partner och frågade om vi skulle köra, så halva passet var jag med på.
Många av övningarna var samma som Martin Lidberg körde på sin kombinationsträning på Best of the best, men några nya övningar blev det. Är dock lite skeptikskt till hur säker träning det är. Flera gånger så ville de att man skulle extendera (svanka) ryggen maximalt i armhävningställning utan att nämna något om riskerna eller om bukstöd. Tror att de tränar mer av erfarenhet (kickboxare har väl ändå ont i sin träning) och inte så mycket med tanke på hur det kan påverka kroppen.
Jag hade höga förväntningar på detta pass, men det får bara ett OK. Lägger man till instruktörernas beteende så var detta det sämsta passet under dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar