fredag 25 november 2011

Barbaraish

Idag skulle det bli ett 45 min pass innan lunch, men tyvärr så ryckte man tag i mig för att lösa ett problem, så det blev bara 30 min träning. Måste bli bättre på att verkligen prioritera min träning när jag har avsatt tid till det.

Nu blev det lite hopprep (gick inte så bra som sist) och löpning med gummiband som uppvärmning.
Körde också lite handstandpush-up.
Gav mig sedan på overheadsquat på 40 kg. Detta varvade jag med enarmssnatch med skolskivstång (20 kg). Körde också några set axelpress med 40 kg skivstång.

Efter jobbet och lite shopping av mat (blev entrecote och potatisgratäng till middag efter träningen) så bar det av till Crossfit Örebro.
Dagens pass var ett pass med kroppsviktsövningar och det var riktigt roligt.

Barbaraish 
Amrap 3 min x 5 av:
20 Pull-ups
30 Push-up
40 Situps
50 Squats
Vila 3 min och gör om, totalt 5 gånger.
(Börja ditt varv där du slutade det förra)
Resultat = så många varv du klarar.
Jag hann 4 varv och hann sedan till 14 Push-up.
Mina "3 minutrare" slutade på
39 squats
1 varv => 21 squats
2 varv => 30 sit-ups
3 varv => 5 sit-ups
4 varv => 14 Push-up

Jobbigast var som vanligt armhävningarna, men efter några varv så kändes det rätt rejält i magen. Man använder ju magen rätt mycket i kippade pull-ups och även i armhävningarna som båda kommer alldeles innan sit-upsen. Grämer mig lite att jag inte hann ett helt varv på 3 min. Riktigt bra av Benny att klara 5 varv. Jag kom faktiskt närmast efter (om jag såg rätt på tavlan där man skrivit upp sitt resultat), men då var det 5 personer kvar att köra på de sista passen.

Finns ju ett WOD som heter Barbara som jag faktiskt aldrig kört helt ut (bara 3 varv)
Då kör man kör man 5 hela varv och så vilar man 3 min mellan. Vanliga Barbara bör ju vara jobbigare än det vi körde idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar