lördag 26 november 2011

Cleansquat idag

Har lite träningsvärk i bröst och mage idag efter gårdagens crossfitpass. Måste testa att köra den riktiga Barbara någon dag.

Idag blev det ännu ett crossfitpass nere på Crossfit Örebro.
Efter uppvärmningen som bl.a. innehöll medballclean, så fick vi drygt 20 min på oss att träna på vår clean och vår squatclean. Clean eller frivändning som det kallas på svenska är en övning som jag inte är så bra på. Idag kom körde jag som mest på 60 kg. Något hände med min vänstra axel under ett av försöken, så jag tog det lite halvlugnt.

Själva tempoträningen var bara 5 min idag.

5 min AMRAP
5 Squat Clean 60 kg
10 Burpees över stången.
Jag valde att köra med 55 kg, men hade ändå svårt att hålla ett högre tempo.
Jag hann 2 varv och upp till 8 burpees

Även om det kanske inte var det roligaste passet (blir inte lika roligt när man inte är bra på det) så var det nyttigt.

Nästa helg är det klubbmästerskap och jag hoppas att det inte blir för mycket olympiska lyft, då jag inte är lika bra på det som på kroppsviktsövningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar