onsdag 30 november 2011

Däckbyte

Idag hann jag med ett snabbt pass på 20 min på lunchen.
Började med lite enkelhopp med hopprep och gav mig sedan på Annie

Annie
50-40-30-20-10 av
Doubleunders
Sit-ups

Tyvärr så hade jag inte knytit skorna ordentligt så det blev två stopp för att knyta skor. Annars så fungerade doubleunders riktigt bra, vilket känns bra inför helgens tävling där det är stor chans att den övningen kommer. Min tid blev 8.10 (mitt rekord är 7.39)

Sedan började jag med nästa WOD som var

7 varv
7 Overheadsquat
7 Burpees

Började känna lite i ryggen efter något varv, så jag gav upp efter 3 varv.

Antagligen var ryggkänningarna sviter efter gårdagens försök till bildäcksbyte. Köpte relativt nyligen nya sommardäck fram till bilen som en däckverkstad monterade. Dessa två däck var riktigt ordentligt åtskruvade och det krävdes mycket svett för att få upp dem, men en av muttrarna fick jag verkligen inte bort. Jag har ett "fälgkors" med utdragbar arm för att få större hävarm. Mutterna satt så hårt att själva hylsan på "fälgkorset" sönder.
Idag åkte jag till däckverkstaden och efter lite mixtrande så fick de i varje fall upp muttern.
När jag sedan kom hem och skulle byta alla däcken visade det sig att de hade dragit åt alla muttrar på det hjulet så hårt så att jag inte fick upp det med mitt fälgkors (utan hävarm). Skall förbi Hannas brorsa ikväll eftersom han har bättre grejjor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar