torsdag 1 september 2011

Mac-dator

Idag har jag köpt en ny bärbar dator. Har länge gått och funderat på att köpa en Mac eftersom jag hör så mycket bra om dem och min PC mestadels krånglar och är seg.
Såg att de hade erbjudande på en gammal (ca 1 år) modell av Mac (Mac Book White MC516).
Skall testa den ikväll.

Lite dåligt med rapportering från min träning.
I tisdags så hann jag med ca 15-20 min träning på lunchen. Lite uppväemning på crosstrainern och sedan lekte jag med min nya Aquabag. Testade bl.a. Get-up och det var riktigt krångligt. Har fyllt upp den till 20 kg och då är det fortfarande instabilt. Intressant att göra utfallsteg med den också.

Igår så hann jag med ca 30 min träning innan jag skulle klippa mig.
Värmde upp med lite rodd och sedan gjorde jag en liten mini-WOD.
5 st ring-dips
10 st Pull-up
20 st svingsnatch med Aquabag

Körde i ca 7 min och sedan tog mina underarmar slut.
Fortsatte då med lite mer ringdips och hängande rodd med ringar.

Idag räknar jag med att träna efter jobbet, men har inte riktigt bestämt mig för vad.
På Universitetet har de prova på och man kan då testa Les Mills nya pass CXWORX (19.35-20.05). Eller så kanske man skulle testa att spela lite Volleyboll (18.45-20.00).
Om jag hittar någon kompis med friskiskort så kan man testa Box 75 min (19.15-20.30) eller Station Medel (19.00-20.00) på Kvarnen. På Friskis Öster har man Cirkelfys (18.45-19.45) eller en kombination av Cirkelgym och Indoor Walking (18.30.19.30).
På Crossfit Örebro har de opengym 20.30-21.30 och det vore kul att testa att välta traktordäck och att putta släde. Kanske kan man kombiner Crossfit, med något av de andra :)1 kommentar: