tisdag 20 september 2011

Jobbigt Crossfitpass igår

Gårdagen avslutades med ett väldigt roligt och jobbigt träningspass på Crossfit Örebro.

Efter uppvärmningen skulle man öva på Muscle-up i ringar. Om man var långt ifrån den så kunde man träna på sina pull-ups.
Jag  har lite svårt (omöjligt) att hålla falsegrip samtidigt som jag sträcker armarna. Därför tränade jag på att göra muscle-ups med vanligt grepp och att då använda kippen för att komma upp.Själva WOD´en var
3 varv på 8 min
50 Burpees
30 Kettlebellsvingar med 24 kg
5 Muscle-up (eller 15 pull-up om man inte klarade muscle-up)
Resterande tid innan nästa varv fick man vila.

Mina tider blev 4.53 min, 5.44 min och 5.54 min
Första varvet försökte jag mig på att köra kipping muscle-up, men det fungerade inte, så sedan blev det vanliga muscle-up där jag började med lätt böjda armar.
Jobbigast i denna WOD var helt klart alla burpees och det var nog där den mesta tisdskillnaden låg mellan varven.
En riktigt kul och jobbigt pass var det i varje fall.

Idag blev det lite (ca 30 min) träning innan lunch.
6 min Rodd som uppvärmning
Sedan blev det enbens knäböj på BOSU, lite magövningar, pistol med assist av slyngor (bakom kroppen), baksida axlar i slyngor overheadsquat i slyngor och lite andra övningar. Inte speciellt jobbigt pass men bra för mina axlar då jag gjorde en del övningar för att stärka dem,

2 kommentarer:

  1. Fullfart på din sida som vanligt! Härligt :) Lät som ett skoj pass förutom muscleupsen som för mig är helt omöjligt! En vacker dag kanske... Tänkt om och börjat om, så kika in min nya blogg http://NaturallyStrong.blogspot.com /Kristin

    SvaraRadera
  2. Klart jag kollar in din nya blogg

    SvaraRadera