måndag 29 augusti 2011

Aquabag

Då var helgen över och det blev inte så mycket träning, men en hel del fysisk aktivitet.
Lördagen och delar av söndagen ägnades åt mycket trädgårdarbete med bl.a. gräsklippning uppgrävning av träd och buskar.

I fredags fick jag en glad nyhet. Min mamma hade vunnit en Aquabag åt mig. Visserligen jag som tryckte på att hon skulle skicka in det till Fitness-magazine, men kul var det i varje fall. Först ut att testa den var Sofia som vi satt barnvakt åt på lördagen (se bilden).

På söndagen hann jag dock med ett snabbt träningspass ute på altanen och då lekte jag med aquabagen lite (körde frivändning-thrusters). Dock så måste jag nog fylla på med lite mer vatten, så att den blir lite tyngre. Det var dock svårt att motivera mig till att träna hårt igår, men det blev ändå lite roddövningar i Junglegym och med Kettlebell, ringdips och tricpespress i Junglegym och så lite armhävningar med extra motstånd av ett blått Woodygummiband.
Här några filmer om Aquabag. Aquabag kan köpas på Kettlebells.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar