fredag 30 september 2011

Liten Cindy med extra vikt

Hann med ett pass innan lunch idag. Uppvärming: 4 min Crosstrainer 4 min rodd (1114 m) - Trodde jag skulle komma längre då det kändes bra i början. Riktigt flåsig. Körde också lite servitörspress med kettlebell Sedan plockade jag fram min 10 kg´s viktväst och gav mig på 10 min Cindy (i vanliga fall är det 20 min) 5 Pull-up 10 Armhävningar 15 Benböj Hann 9 varv och 4 pull-ups. Som vanligt så var armhävningar det som tog slut mest. Benböjen var inte roliga heller med 10 kg extravikt, eftersom jag har lite träningsvärk sedan gårdagens pass. Efter det blev det lite axelpressar med 2x16 kg varvat med latsdrag i maskin. Nu tänkte jag köra ett mag/bålpass och lite rörlighet eftersom jag precis tagit helg. Vad skall du träna i helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar