onsdag 14 september 2011

Aj!!!

Idag så körde jag lite självmassage på en del av lunchen. Tog fram min "massageboll" och jobbade på bröstryggen och på bröstmuskeln. Skall försöka göra det lite oftare.

Efter jobbet hade jag tänkt träna ett tufft pass. Allt började bra och efter en liten uppvärmning på crosstrainern så lekte jag lite med min aquabag. Körde utfall med den ovanför huvudet. Riktigt krångligt var det, men inte supertungt. Sedan plockade jag ned den på axlarna och körde lite benböj. Då  började det helt plötsligt att göra ont i bröstryggen. Kändes som om en kota kom lite fel. så jag la mig ner på golvet och föröskte "knäcka" till den själv. Hade tänkt köra Crossfit Örebro´s måndagspass, men med det onda i ryggen så hoppade jag det. Körde vidare trots att det fortfarande gjorde lite ont. Körde lite pull-ups, axelpress och tricepspress. Försökte också köra bicepscurl, men det kändes fortfarande i vänster underarm så jag gjorde inte så många. Blev ett kortare och lättare pass än jag räknat med vilket var riktigt tråkigt. Bad en av våra sjukgymnaster kolla om jag "knäckt" bort allt. Han fick till en "knak" till, så jag hoppas att det går över.
Nu på kvällen så har jag fortfarande ont, men antar att det beror på att musklerna "krampat". Hoppas att det inte är något värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar