måndag 5 september 2011

Nya Acticgymmet

Ca 1 h efter crossfitpasset i lördags så åkte jag till det nyöppnade Acticgymmet. De har öppnat i Njoy´s gamla lokaler i Kompassen. På hemsidan stod det att det hade fri parkering, men det gällde tydligen bara på kvällar. Tycker det är riktigt dåligt när man inte skriver ut sådana saker på hemsidan.
Lokalen var fräsch även om den är nere i en källare. Tyvärr så var de inte klara med omklädningsrummen, men jag antar att det blir bra eftersom de uppenbarligen renoverat dem.
Kändes lite konstigt att komma in i stora salen. De hade tagit bort scenen och gjort det lägre i tak. Lite synd att de inte har kvar någon scen eftersom det gör det lättare att se instruktören. De hade också ett rum för stretch och funktionell träning, där de bl.a. hade kettlebells. Det rummet var inte helt klart ännu, så man får väl se vad som kommer upp i framtiden.
De hade lite olika pass under invigningsdagarna och jag valde att köra boxpasset. Vi var bara 3 st deltagare. Örebroarna är lite konstiga. Gratis gruppträning och ändå dyker det inte upp mer folk. I och för sig bra väder och passet 12.00 på en lördag. Eftersom de var 2 instruktörer så körde den ena med mig. Detta innebar att jag fick slå/sparka dubbelt så mycket som de andra eftersom han höll mitsarna hela tiden.
Passet var helt OK, men jag brukar väldigt sällan köra så långa intervaller på slagserierna (2-2,5 min) som de körde. Blir i och för sig mindre byten när man kör längre intervaller. Eftersom detta var dagens andra pass, så blev det rätt jobbigt emellanåt. De hade stora mittsar, men de använde vi inte i detta pass.
Man kan träna gratis där hela denna vecka (till den 11/9). Får väl se om det blir några fler besök i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar