fredag 23 september 2011

Me do not like BURPEES

Dagens crossfitpass såg inte så roligt ut på pappret. Framförallt var det burpees och svingar (mina underarmar) som jag tyckte såg lite jobbiga ut.

4 min burpees
3 min Svingar med 24 kg´s kettlebell
2 min Backssquat (kroppsvikt = 70 kg)
1 min overheadpress anyhow 40 kg
60 s vila mellan övningarna

Mina resultat om jag kommer ihåg rätt 73, 67, 21, 21= 182 reps.
Burpees var som vanligt grymt jobbiga. Svingarna körde jag 10 i rad och sedan en liten vila. Där skulle jag nog orkat lite högre tempo, men jag var rädd att krossa mina underarmar mer än vad de redan är.
På squaten så gick jag inte hela vägen ner (höft under knähöjd) eftersom min rörlighet och teknik inte tillät det. Får väl erkänna att passet var ganska kul, framförallt efteråt.

Vi körde också tabata situps (20 s arbete och 10 s vila x10). Kristian utmanade mig med att han aldrig kom under 13 st, så då ville jag inte vara sämre utan jag höll mig mellan 13 och 14 reps per 20 sekundrare (sista klämde jag till med 15).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar