måndag 12 september 2011

Sportlife

Igår tränade jag tillsammans med min syster. Vi testade Sportlife på Ringgatan, eftersom de hade gratis prova-på träning. De hade också ett erbjudande (sista dagen igår) om att köpa årskort för 995 kr och då fick man träna på Ringgatan, Hornstull och Horsgatan. Funderade faktiskt på att köpa det bara för att ha när man besöker Stockholm, men kom fram till att det ju inte är så ofta så det skulle nog inte bli så billigt. Men när man betänker att jag var tvungen att betala 200 kr för ett pass på Crossfit Nordic så kändes ju 995 kr för ett år inte främmande. Fortfarande rätt besviken på att jag fick betala så mycket för att köra ett Crossfitpass.
Just det gymmet vi testade hade bara gym, men de två andra hade gruppträning. Gymmet som vi var på hade bra maskiner, men hade inga kettlebells ännu (vilket skulle finnas på något eller båda de andra gymmen).

Jag coachade syrran igenom ännu ett fitnessfighten pass och hon fick testa några nya övningar mot lördagens träning. Själv gav jag mig på marklyft och pull-up. Körde 1 set med 10 rep på 90 kg och så blev det 5 set á 5 rep på 110 kg. Det var lite lågt i tak så när man körde pull-ups i stången på Kryssdraget så kom man bara med stången till ögonhöjd innan man slog i huvudet i taket. Jobbade också lite bröst och mage. Sedan blev det en snabbdusch innan jag åkte till dopet som var den huvudsakliga orsaken till besöket i Stockholm (även om det var grymt kul att träffa min syster)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar