måndag 5 september 2011

Söndagens träning

I helgen har jag hjälpt svärföräldrarna med slyröjning på deras land. Blev 3-4 timmar både lördag och söndag. Bra core träning :)

Igår, söndag, så hade jag tänkt åka till Univeristetet och testa Les Mills passet CXWORKS.
Tyvärr så hade jag tagit fel på tiden med 5 min och i och med att jag var ute i sista minuten eftersom jag försökte hinna klippa klart gräset hemma, så missade jag det. Kollade lite på det och det lilla jag såg verkade bra. Gick istället in i deras gym och kollade på det. Ett helt OK gym, men de har inte så mycket funktionella redskap som kettlebells och sådant. Vill man ha mycket sådana redskap skall man nog besöka mitt jobb (Örebro Rehabcentrum) eller Friskis (kvarnen).
Körde lite på en av deras crosstrainer och sedan gick jag ut på löpbanan. Hade tagit med en 24 kg´s kettlebell då jag redan hade planerat att jag skulle köra crossfitpasset Helen som är 3 varv av
400 m löpning
21 kettlebellsvingar (24 kg)
12 Pull-up
Kändes riktigt tungt i benen på löpningen, då jag tränat rät mycket den senaste veckan.
Men lyckade ändå slå mitt gamla rekord med 1 s (8.52 min). Det mest intressanta vara att svingarna inte var så jobbiga för flåset, utan att jag mer kände det som en återhämtning från löpningen. Däremot så tar det lite på greppet, så på de sista varvets pull-up så var jag tvungen att dela upp dem på två delar.

Efter det så spelade jag volleyboll i ca 1,5 timma.

Börjar kännas i kroppen (skönt) att jag den senaste veckan kört lite hårdare med flera pass.

1 kommentar: