onsdag 6 januari 2010

Vinn Voddler-invite

Tävlingen avslutad.

Via http://www.random.org/ så har jag dragit Tammi som vinnare av inviten. Grattis!

Vet ni att det kommit ett spotify för filmer?
Det kallas Voddler och man måste få en inbjudan för att vara med gratis.
Voddler kräver att man har 13 GB ledigt diskutrymme och ett rätt snabbt bredband.
Det finns många filmer som är gratis, även om man måste betala lite för de nyaste.

Jag har en Invite (inbjudan) till Voddler.

För att vara med och tävla, så vill jag att ni tipsar om en tränings-DVD (om ni testat den får ni gärna tala om vad ni tycker).
Vill man ha en extra lott så kan man länka till tävlingen från sin blogg eller skicka ett mail om den till 3 vänner (+ mig på mattias@orebrogf.com). Lägger du till dig som följare eller registrerar dig på bloglovin för denna blogg, så får du en extra lott.
Jag skickar den till den mailadress som anger, så du kan ge bort den om du vill.
Hör jag inte av vinnaren efter 10 dagar så lottar jag ut vinsten igen. Minsta antal deltagare i tävlingen är 6 st.
Tävlingen pågår till den 24/1

19 kommentarer:

 1. Voddler kräver 13 gigabyte, inte 30.

  SvaraRadera
 2. Jag tränar hemma med Caroline NIlssons film, träna hela kroppen på 17 minuter. Tycker den är enkel och snygg och att Carro går genom rutan bra! Annars vore det kul med en video av Jillian från biggest loser!

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt lagt upp några filmer med Jillian i inlägget Hemmaträning

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag använder Casal power yoga DVD. Den är helt underbar. Man känner sig mer frisk i kroppen och kan röra sig mycket lättare. Jag rekommenderar denna starkt! Finns att köpa på www.stadium.se

  SvaraRadera
 5. robinkarlsson90@live.se9 januari 2010 kl. 10:54

  Hej, ZUMBA är en tränings DVD med 10 olika danser. Det är en ny film som du ser ganska ofta på reklamen. Jag har kört till den cirka 5 gånger och tycker den är jätte rolig. Köp den

  SvaraRadera
 6. Hej, när jag tränar använder jag zumba, den som är med på tvins. Det är inte som alla andra DVD där man gör träningsövningar utan man dansar helt enkelt. Det är en jätte bra träning och hur kul som helst.

  SvaraRadera
 7. Jag föredrar Fuji DVD-R 8x Inkjet skivorna. do är inte så dyra mycket plats på dom och det blir bra kvalitet

  SvaraRadera
 8. Hej :) hemma så tränar jag till Blossom Tainton Back to Basic där det är olika faser som tillexempel först uppvärmning sen cirkelträning två olika sen multimega programmet och avslutar med stretching. Det funkar väldigt bra för mig och sen jag började har jag gått ner i vikt

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med och tävlar och jag har länkat till din tävling på min blogg :)
  Länk: http://filedutt.blogg.se/2010/january/voddler.html

  SvaraRadera
 10. När jag tränar använder jag Carmen electras aerobic striptease.
  Direktlänk till hemsidan: https://www.aerobicstriptease.com/?page_id=5&category=1

  där man dansar sig i form på ett roligt och annorlunda sätt.
  det blir aldrig enformigt och man kör inte tills man är helt utpumpad.
  Det är perfekt för mig som är tjej, då har man något att visa för killarna också ;) hoho.


  / sarajohansson___@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. jag har supergammal friskis o svettis video som fungerar jättebra! man får lära sig många nya övningar, i alla fall för mej :)
  / philip.61977@telia.com

  SvaraRadera
 12. Jag dansar magdans och när jag tränar så räcker det med att lyssna på trumm solo och röra höfterna till trummornas ljud. Helts underbart när höfterna lever i sitt egna värld och följer ljudet.

  Har ingen blogg men kan lägga ut länken på MSN :) tamoore_@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Vill man få lite muskler så föreslår jag "Arnold Schwarzenegger's Total Body Workout". Vem vill inte träna som en riktig legend.

  hengan_h@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. hej hej! En bra träningsdvd är "Basic Strengt conditioning" :) Och jag har lagt ut ett inlägg på bloggen om det =) --> http://justsomenotebook.blogg.se/2010/january/ar-med-i-en-tavling-igen-hoho.html och min mailadress är emma2cool@hotmail.com :)

  SvaraRadera
 15. Jag brukar oftast gymma, inte använda tränings dvder. Men dem kan ju vara bra under perioderna när man har det lite tajt i plånboken. Lite dyra men en bra investering för mig som är en fattig student! Madonnas och Gwyneth´s: Tracy Anderson Method, dance cardio. Funkar ganska bra för mig eftersom att jag gillar dans! Följer dig även med bloglovin nu! Hoppas verkligen att du väljer mig som den som får inviten,skulle vara super snällt!

  SvaraRadera
 16. isabelladadsetan@live.se är min mail ! tack på förhand.
  (har även länkat din blogg på min blogg.)

  SvaraRadera
 17. Jag rekomenderar:
  Friskis&Svettis tränings-dvd nr 1

  Skickar ett mail också =)

  SvaraRadera
 18. Tävlingen avslutad.

  Via http://www.random.org/ så har jag dragit Tammi som vinnare av inviten. Grattis

  SvaraRadera