torsdag 21 januari 2010

Dagens träning

Idag hann jag träna 25 min innan mitt boxpass.
Det blev 7 min cykel och sedan körde jag ett vanligt gympapass (inga kettlebell, parallettes eller ringar)
Körde en cirkel på 4 övningar med en snabb förflyttning mellan övningarna. Det blev sammanlagt 3 varv
Thrustes med hantlar (benböj plus axelpress) (10, 19 & 19 kg)
Strikta bicepscurl med skivstång 32,5 kg
Tricepspress nedåt och ovanför huvud med rep (se film för beskrivning).
Hantelrodd med 31,5 kg (en gång med 34 kg). Ett varv la jag även till Chins.

Blir lite irriterad över att jag inte blir starkare i Biceps. Kör rätt lika antal på den vikten som jag gjorde för några månader sedan. Kanske tränar jag biceps för sällan. Däremot försöker jag att alltid köra till utmattning.
Kanske är det så att jag orkar vara striktare nu och kanske fuskade förut.

En film på ett av de bättre sätten att träna triceps enligt mig. Får ofta träningsvärk när jag kör så här.
Tekniken är kanske inte den bästa om jag vill isolera triceps, men ni förstår förhoppningsvis hur jag tänker.Boxpasset idag var riktigt kul, även om det inte var i närheten av att vara fullt. Några av mina trevligaste och bästa stammisar, några nya och en instruktör från Åmål kämpade på som bara den. Instruktören kom fram till mig och verkade gilla mitt pass. Verkligen kul att höra.

2 kommentarer:

  1. Det var inspirerande, tufft och riktigt, riktigt kul. Tack för ett bra pass. På återseende!
    //Instruktören från Åmål:)

    SvaraRadera