söndag 10 januari 2010

Anna Anka tränar gravida

Idag när jag var och handlade såg jag en hel hylla med billiga träningsböcker. Kul att träning och hälsa är så inne, så att till och med matvaruaffärerna (Willys) lyfter fram dem.
Själv har jag så mycket böcker i bokhyllan just nu som jag vill läsa, så det var väl ingen som jag fastnade för. Var i och för sig rätt sugen på Kay Pollacks DVD(+bok som jag redan har) "Att välja glädje". Har nämligen hört att han skall vara bra som föreläsare.
Kul var att några av böckerna hade med sig en DVD-skiva så att man kan träna hemma.Var i och för sig rätt sugen
I min tävling om Voddler invite så kan du berätta och läsa om andras förslag på träningsfilmer.


En bok som jag inte kommer köpa är Anna ankas 30 minuters workout för gravida. Och anledningen är inte att jag inte kan bli gravid, utan att jag har väldigt svårt att se att någon skulle våga använda denna bok om de är gravida. Vet i och för sig inte vad Anna har för utbildning inom träning, men jag ser henne inte som en seriös person inom träning även om hon jobbar som personlig tränare åt massor av kändisar.
Om någon läser den kan ni ju tala om för mig om den var bra eller inte.


Läs om Anna Ankas Diet

2 kommentarer:

  1. Hej, jag googlade på Anna Anka o träningsbok o hamnade hos dig. Detta eftersom jag själv håller på att sammanställa en träningsbok för gravida... Min tredje träningsbok,Gravidas träningsguide, näst efter Styrkeguiden och Stretchguiden. Till min fasa har jag upptäckt att Anna Anka precis släppt denna boken nu i Sverige... Men jag inser att den inte blir nåt större hot, haha...
    Titta gärna in hos mig, även om du inte är intresserad av en träningsbok för gravida så kanske styrketräningsguiden är intressant :)...
    //Cia

    SvaraRadera
  2. Jag har faktiskt redan din bok om styrketräning, men har inte hunnit läsa den ännu

    SvaraRadera