fredag 29 januari 2010

På Väg

Sitter på tåget till Stockholm. En vagn är trasig så det är ganska fullt. Lyckades tappa telefonen när jag la upp väskan, men som ni märker så fungerar den. Däremot så försvann messet som jag hade öppetå vilket självklart var min SMS-Biljett. Men efter 15 min telefonkö så fick jag en ny. Skönt att äntligen få en sittplats.

Sitter och läser en intressant artikel om djuoa knäböj. Finns på www.athleticdesign.se (vet inte hur man markera text när man skriver via telefonen så den blir inte länkad).

Kör ni djupa knäböj? Jag kan köra dem med kettlebells i rack framför kroppen. Stel i fotled så jag kan inte göra det utan motvikt.

Imorgon är det dags för Nike. Är riktigt taggad då det inte blivit så mycket egen träning i veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar