torsdag 28 januari 2010

Hjälp!

Jag skulle behöva er hjälp!

Vore kanon om ni kunde gå in på mitt jobbs hemsida och tycka till om den (lämna en kommentar här eller maila mig).
Är den snygg? Är den användarvänlig? Hittar ni den information som man som beökare vill komma åt? Blir man sugen på att börja träna? Vad är bra och vad skulle man kunna ändra på.
OBS den fungerar inte alls bra i Firefox, så kolla gärna med Internet Explorer.

Vi diskuterar om det behövs ändras något och i sådana fall vad. Jag och mina chefer är inte helt överens, så det vore roligt att höra vad vanliga tränande tycker om hemsidan

2 kommentarer:

 1. tja, en grej är ju att den måste funka bra i firefox (precis som du säger). jag använder aldrig explorer utan är helt och hållet hängiven firefox.

  man tror att man ska scrolla ner eftersom det inte finns någon ram i nederkanten men... det ska man tydligen inte. det gör att sidan känns lite "halv".

  "Välkommen"-rubriken ligger precis på en ram vilket känns lite konstigt...

  snyggt bildupplägg när man t.ex. klickar på fliken "friskvård". kanske man kan göra något liknande med bilden på förstasidan? just friskvårdsfliken gör mig nyfiken på er och lockar mig, men förstasidan gör det inte. superbra med youtubeklippet!

  någon mer bild på företagsfliken vore bra, den känns lite tråkig. sjukgymnastiksfliken känns ofärdig och bildspelet, dvs bilder utifrån olika modeller, hade jag hellre sätt på själva fliken/undersidan så att man inte behöver klicka så mycket. modellbilderna känns inte helt moderna (jag tänker på färgval) .

  jag är ingen expert men jag är en användare... så det var mina åsikter. :)

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentarerna. Firefoxproblemet är vi medvetna om och hoppas att det kan ändras.

  SvaraRadera