onsdag 6 januari 2010

Instruktör på Blogger Boot Camp 2010

Jag har fått det stora nöjet att presenter en klass på Blogger Bootcam 2010.
Har valt att döpa passet till Mix-it. Passet kommer att ligga på lördagen alldeles innan lunch och det går samtidigt som ett Bootcamp-pass utomhus. En utförligare presentation av passet kommer senare på BBC Bloggen, men för er som är nyfikna så har jag klippt ihop en liten preview av vad som kommer på passet (blir nog inte exakt de övningarna som visas).
Senast jag kollade så var det endast 3 platser kvar på konventet, så passa på att knipa de sista platserna.

Det skall bli så roligt att framförallt få framhäva det kanonbra redskapet Flow Tonic. Att sedan få träffa alla underbara bloggare är nog det allra bästa.

4 kommentarer:

 1. Vad kul! Jag har tyvärr inte möjlighet att vara med i år. Men jag hoppas jag får möjlighet att träna för dig vid annat tillfälle =) Kanske på ditt konvent!

  SvaraRadera
 2. Roligt! Nu har ju jag dessvärre valt det andra passet. Men vi kanske ses ändå :-)

  SvaraRadera
 3. Jag ska vara med på detta pass. SKOJ!!

  SvaraRadera
 4. Tack för rpesentationen! Ser fram emot detta pass! =)

  SvaraRadera