söndag 31 januari 2010

Top instructor och bloggare

Är nog inte en så erfaren bloggare eftersom jag glömde ta med det laddade batteriet till kameran och glömde ladda telefonen. Därför får ni inga bilder eller filmer från det sista passet.
Gick på Rock Victorious Top Instructor, som är en tävling för okända instruktörer. Ni som följer min blogg vet att man kunde gå in och rösta på vilka intruktörer som skulle gå vidare till denna final med dansaerobicpass (och ett steppass). 5 instruktörer hade 12 minuter på sig att lära ut en kombination. Det var framförallt två instruktörer som jag gillade och det var Louise Stapel och Annica Bottne. Imorgon 13.00 så koras vinnaren.

Under dagen så träffade jag några bloggare. Den jag prata mest med var Sara (Träningsglädje.se). En riktigt trevlig tjej som gjorde ett väldigt bra intryck på mig. Kul att äntligen träffa lite bloggare IRL. Andra bloggare som jag kände igen var Nilla, Terese, Cizzi, Emil och Åsa. Hann tyvärr inte prata ordentligt med dem.
Nike hade också ordnat en träff med några träningsbloggare och det var ett intressant möte där de berättade om sina tankar och frågade oss om våra tankar.

1 kommentar:

  1. superkul att träffa dig med, jag håller med om jays klass. sååå bra!!!

    SvaraRadera