lördag 16 januari 2010

Joystickträning


I dagens träning la jag in en övning med Joysticken. Joysticken är en liten mojäng som man sätter i en viktskiva och i den så sätter man en skivstång. Man kan ju i och för sig sätta skivstången i ett hörn, men det finns risk för att man förstör golvet.

Har inte använt den så mycket, men i veckan så tog vi in en gammal skivstång som hade blivit böjd så nu har vi den uppställd permanent.

Skickar med en film så att ni ser vad ni kan se hur den fungerar och vad man kan göra för övningar med den.

Den övning som jag gjorde idag är den som jag benämt som grymt bra i filmen.
När jag körde den idag hade jag lagt på 20 kg viktskiva på övre delen av skivstången. Och som sagt det var en grymt bra övning som tränar i princip hela kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar