onsdag 13 januari 2010

Fitness Magazine på BBC 2010

Fick ett roligt mail idag. Jag har tidigare kontaktat Fitness Magazine och sagt att de borde testa Flow Tonic och skriva om det. Mailade dem igen och talade om att jag skulle hålla ett pass på Blogger Bootcamp 2010 där jag använder just Flow Tonic Pads i en del. Fick nu svaret att de kommer att skicka en reporter till BBC 2010 och att de skall testa mitt pass. Så nu har man ännu större press på sig att levera ett roligt och jobbigt pass. Om de skriver om just mitt pass, så blir det ju en sorts utvärdering, med den skillnaden att den kommer läsas av rätt många personer.
Kul skall det bli och jag hoppas verkligen att de skriver om Flow Tonic i en artikel.

1 kommentar:

  1. Du får dra igång något i örebro med folk från närliggande städer kanske? Själv sitter jag och åker från uppsala varje gång det är träff för att det är så trevligt att få träffa träningstokiga personer som ger mig nya perspektiv på min träning :)
    Ses på BBC, ska bli kul att få pröva på din klass!

    SvaraRadera