lördag 30 januari 2010

Dynamic training

Hade inget pass inbokat tills nästa pass, men jag kollade på Dynamic training med Petter & Johanna. De delade upp deltagarna i olika lag och man gjorde diverse fysövningar antingen i led eller två och två. Kändes inte som om de hade kört någon testklass med många folk, för några av övningarna blev lite svåra att utföra som t.ex. att man stod i i 2 rade med en partner framför sig och man skulle röra sig åt sidan och göra ett upphopp (folk gör det ju lite olika fort)
Verkade dock som om folk hade roligt och att de blev trötta.Ångrar att jag inte försökte komma in på Niklas Liljesands dansaerobic. Den hade visst varit bra, även om någon tyckte det var lite jobbigt att det sjöngs en del på klassen (hette Live Schlager)

Passade också på att kollla in Nike-shoppen. Fanns inte så mycket killkläder, men hittade ett vitt träningslinne. Har i och för sig träningslinnen så att det räcker, men det är kul med nytt och eftersom det stod 100 kr på lappen så ställde jag mig i kön. Stod i kö i ca 20 min och när jag kommer fram så säger de att den kostar 200 kr, så då hoppade jag över det. Kändes rätt segt och visst ser det mer ut som 100 kr än 200 kr på bilden som jag tog på prislappen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar