tisdag 26 januari 2010

Fullt hus!!

Igår började vår gratis vecka på Örebro Rehabcentrum. Det betyder att alla kan prova alla våra gruppträningspass gratis. På vårt träningsschema hittar du Chiball, Core, Core Kettlebell, SeniorCore, Basgympa, Pilates, Pilates med redskap, Hjärtgrupp, Pilates Flow Tonic, Startgympa och Vattenqigong.
Igår jobbade jag kväll och det innebär att jag har 3 olika pass.

Började med Startgympa som är en introduktion till massor av olika träningsformer. Igår blev det lite qigong, gympa, aerobic, flow tonic och core. det var ca 18 personer på det passet.

Seda var det dags för Pilates. Där var det ca 23 st (vi tar in 22 i de ordinarie passen). Det var dock en hel del som inte testat pilates förut och som kanske borde valt vårat grundpass istället. Men jag tog det lite lugnare i början och ökade lite till medlövningar i slutet. Talade om att det kommer bli tuffare när väl klasserna börjar.

Sist så körde jag mitt Corepass. Det var hela 34 personer där (vi tar in 22 i de ordinarie passen).. Fick lyfta ut den britsen vi har i salen och så blev det rätt trångt. Men passet blev bra. Körde första delen med kroppen som redskap och avslutade med uppskattade parövningar med balansboll. I vanliga fall brukar jag använda mer redskap i passet, men nu fanns detvarken plats eller redskap så att det räckte.

I varje fall var det kul att det var så mycket folk på mina pass.

Hoppas det kommer lika mycket folk på torsdag då jag har Core Kettlebell som är en nyhet för i år.

2 kommentarer:

  1. Jätte roligt att du också ska köra klass på BBC. Har du en klass redan klar eller ska du planera nu innan? Matilda

    SvaraRadera
  2. Har rätt bra koll vad jag kommer köra, men i slutändan beror det på vilken nivå det är på deltagarna. Jag ser till att vara rätt flexibel.

    SvaraRadera