måndag 7 maj 2012

Nya blodprov

Idag var jag och tog nya blodprov.

Därmed så avslutar jag min strikta paleodiet, men jag kommer att försöka följa det hyfsat ändå, även om jag nog kommer lägga till lite mejeriprodukter (som t.ex. proteinpulver). Nu kan man ju testa att lägga in lite saker igen och se vad man inte mår så bra av.
Skall dock försöka undvika gluten så mycket som möjligt.

Mina upplevelser och resultat om paleo kommer i ett senare inlägg.

Skall bli intressant och se vad som hänt med mina kolesterolvärden (testatade bara totalt kolesterol, LDL, HDL, triglycerider och APO-kvoten).

När de gällde att kolla inflammationer i kroppen så menade ju Chris Kresser att Hba1C inte var att lita på när man äter lite mindre kolhydrater då livslängden på blodcellerna ökar då (vilket gör att värdet ökar).
Han rekommenderar istället att man kollar Fructosamine. Frågade om det, men det verkade som om de inte testade det där jag var.

Angående mina testosteronvärden, så valde jag att inte testa dem, utan istället har jag telefontid med min doktor imorgon för att diskutera dessa. Skall bli intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar