torsdag 24 maj 2012

Krilles fel att mina axlar värker

Igår så körde jag ett snabbt pass.

Först 3 min rodd i medeltempo. Sedan riggade jag inför WOD:en och körde lite overheadsquat med 30 kg aquabag. Körde också lite foamroller och massageboll på skuldran, bröstmusklerna och bröstryggen. Och så lite vanliga airsquat.

Dagens pass var en gammal klassiker som sattes ihop för några år sedan (innan vi hade en crossfitbox i Örebro) när en av ledarna fyllde år (Krille).

3 varv
30 Thrusters 30 kg
30 Hang Power snatch 30 kg

Jag plockade ut skivstången och passade på att få lite sol på mig. Tror faktiskt att man nu börjar kunna bilda lite D-vitamin av solen (under större delen av året står solen för lågt för att UVB-strålarna skall nå oss).

Min tid blev 15 min 48 s, vilket tangerade mitt rekord på den. Märker att jag skulle behöva träna betydligt mer snatch för de var inte så bra trots att vikten inte var så stor.

Hur som helst så har jag träningsvärk i axlarna idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar