torsdag 17 maj 2012

Segt pass igår

Igår kväll åkte jag tillbaka till jobbet för att träna. Hade en lätt huvudvärk och jag vet inte om den berodde på att jag hade träningsvärk i axlar efter gårdagens Sumodeadlift high pull eller på att jag hade ätit lite lite energi innan träningen. Hur som helst så släppte huvudvärken efter att jag tränat ett tag, men jag kände mig fortfarande lite seg.

Värmde upp med 1000 m rodd i ett lugnt tempo. Körde sedan en övning i parallettes där man gör en armhävning och sedan hoppar fram till ett utsträckt L-sit. Varvade den med gamla hederliga bryggor (typ som brottare och gymnaster gör). En riktigt bra övning som jag länge glömt bort.
Blev också ett set dips och ett lätt set med marklyft (60 kg). Körde också lite massage med foamrollern,

Sedan blev det 6 set
2-5 rep Marklyft (90 - 110 - 110 - 110 - 110 - 90 kg)
2-5 rep Bänkpress (40 - 50 - 70 - 60 - 60 -60 kg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar