onsdag 16 maj 2012

Jobbigt Crosfitpass igår

Igår blev det ett besök på Crossfit Örebro. Jag kan ju i och för sig köra de flesta crossfitpass på jobbet, men det blir en helt annan sak att komma ner till boxen. Man träffar massa trevliga personer och så får pressar man sig lite extra.

Igår var det en hyfsat lång WOD så efter uppvärmingen så satte vi igång direkt.

4 varv
400 m löpning
10 Kettllebellsvingar 24/16 kg
10 Armhävningar
50 Sumodeadlift High pull 24/16
10 Kettlebellsvingar
10 armhävningar
5 min vila

Min tid blev 32 min 30 s (inkl. vila)
Mina tider per varv var 4:02 - 3:30 - 4:33 - 4:25

Började starkt med att komma först in efter löpningen och körde allt i första varvet utan vila.
Kändes i axlarna av SDHP (speciellt eftersom jag körde lite axlar tidigare på dagen).
Dock så kom jag ut som 2:a på andra varvet, men tog igen det på löpningen (skönt att ha någon att pressa sig mot annars hade jag nog inte sprungit lika snabbt). Men på de resterande varven så var jag tvungen att dela upp SDHP för att orka och då tappade jag på Jonas och tillslut så slutade jag ca 45 s efter honom.
Hur som helst ett riktigt jobbigt pass för både axlar och ben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar