onsdag 2 maj 2012

Lite träning i helgen + bra podcasts

Helgen (lö-tis) har mestadels ägnats åt trädgårdsarbete och att umgås med vänner och familj. Framförallt har jag klippt ned buskar (med en hel del taggar, så armarna har rätt mycket rivmärken). Så det har ändå blivit ganska mycket fysiks aktivitet. Hade tänkt föröska få i en löprunda, men det blev aldrig av. Konstigt att det skall vara så svårt att få in träningen då man är ledig från jobbet. Dock blev resultatet av trädgårdsarbetet riktigt bra. Mestadels av tiden som jag jobbat i trädgården har jag samtidigt lyssnat på podcast om paleo på min Iphone. Min favoritpodcaster är Robb Wolf´s Plaeo Solution och Chris Kresser´s Revolution Health Radio. De har båda ofta besök av olika andra paleoförespråkare och det är intressant att höra hur olika man kan se på saker (som t.ex. mejeriprodukter, omega-3 intag). Också intressant att se hur åsikter om saker och ting förändras i och med att de också lär sig mera.

På måndagkvällen så körde jag dock lite armhävningar och några bålövningar innan jag skulle gå och lägga mig.

Annars har det blivit två grillningar under helgen. Den grillade majskolven var det som jag saknade mest, när jag nu äter en mer strikt paleo. Igår så gjorde jag också köttfärsbiffar inlindade i bacon så att jag har lite matlådor till veckan.

Har också hunnit läsa lite och surfat runt angående olika paleofrågor. Har påbörjat en hel del intressanta bloggposter, men det tar sin tid att sätta sig in i många av dessa saker. Men det är kul och jag lär mig mer och mer.

2 kommentarer:

  1. Att lyssna på bra podcasts medan man tränar är superbra! Jag trivs med det i alla fall!

    Kan rekommendera en podcast som jag är helt beroende av. Man kan inte låta bli att skratta!

    Här finns de i fall du vill lyssna: http://lyckopalmen.com/awesome-podcasts/

    (Vilket jag tycker du ska! ) =)

    SvaraRadera