onsdag 16 maj 2012

No Limit Timer

Idag har jag beställt en No Limit timer till jobbet.
Funderade på om jag skulle beställa från USA (279-299$) eller från någon webshop i EU (330€).

Visade sig att många av de butiker som sålde den i USA inte skickade till Sverige. Dessutom tillkommer frakt, moms och tull på de amerikanska webshopparna.

Kollade på en tysk sida, ITS-Sport.de, men när jag surfade runt så hittade jag faktiskt en svensk hemsida där de hade den.

Det var på Fitnesssport.se och där kostade timern 3999 kr, vilket blir lite dyrare, men vid ordrar över 3000 kr så var det fraktfritt, så det blir nog inte så stor skillnad. Tycker det är skönare att beställa från en svensk sida (även om jag tror att deras huvudkontor är i Danmark) då jag får för mig att det är lättare att få hjälp om det krånglar.

De hade dessutom en hel avdelning för Crossfitredskap som kettlebells, gummiband, plyoboxar, slamballs, hopprep, rep, skivstänger (även en lättare skivstång), foamrollers, ringar, GHD, viktvästar och rage balls.
Här är deras beskrivning av timer (man får även med en fjärrkontroll). Tror den kommer passa oss utmärkt.
"No Limits Timer har många standardfunktioner som clock display, stop watch som visar tiden i hundradedelssekunder, och har flera förprogrammerade intervall. Timern kan också programmeras till att räkna upp och ned från tider. Timern har ett dynamiskt display och komplett programmerbara intervallsystem. Antalet av rundor, vilotid och workout-längd kan alla inställas för den enskilda användaren. Timeren visar tiden i rött medan talen för rundor visas i 10 cm höga tal i elektriskt blå färg som kan ses på flera hundra meters avstånd. Timern kan spara upp till 8 användaranpassade program. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar