fredag 4 maj 2012

Kvällsträning med TRX Force

Precis kommit hem efter träning (hunnit skriva det här och fixa lite mat också).

Åkte tillbaka till jobbet efter att vi stängt. Skönt att träna helt själv i ett fullutrustat gym ibland.
Började med några minuter Crosstrainer. Istället för att sätta på TV så hade jag med mig en DVD-skiva.
Det var TRX Force training och jag började med att kolla deras introduktion och de grundläggande principerna. Inget nytt för mig, men det var bra upplagt för den som är ny på slyngträning.

Kom på att jag faktiskt kunde sätta upp min TRX framför projektorduken om jag flyttade lite på roddmaskinerna, så efter 5-8 min så hade jag äntligen fått upp TRX i taket.

Gav mig då på Workout 1 på skivan.  Körde uppvärmningen, men sedan så började skivan hacka. körde ändå vidare med 2 övningar till, men gav sedan upp då det gick alldeles för sakta och man inte hörde vad de sa.

Körde då istället 500 m rodd. Tog mig 1 min 38.8 s idag, vilket inte är det bästa jag presterat.

Gav mig sedan på 5 set av
Press med skivstång
Sittande bicepscurl (2x15 kg och 5-7 rep)
Vila ca 60-120 s

Började med 44 kg skivstång och orkade då 5 st första setet, på 2:a och 3:e setet så blev det 4 resp 2 rep.
Körde de två sista seten med 39 kg. Har tappat styrka i axlarna då jag förut kunde ta  ca 50 kg (3-5 rep).

Sedan körde jag 3 set
Supinerade pull-up (10 kg viktväst på 1:a setet och de sista seten med 10 kg extra viktmanchetter)
Seasawpress med 2x20 kg hantlar.

Satte sedan på TRX Force Training igen och testade Workout 2 och den hackade inte, så jag körde igenom den. Riktigt roligt program där jag faktiskt fick testa lite nya övningar för mig. Det programmet bestod av axel, bröst, skuldra och coreövningar.
Testade sedan att kolla på Workout 1 igen och nu så fungerade det bätre, men jag hade inte tid att köra programmet så jag snabbspolade igenom det så att jag kunde se vilka övningar det var de använde. I detta program så kände jag igen de flesta. Får testa det en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar