fredag 4 maj 2012

Min resultat av min paleokur i bilder

Här ser ni mina resultatet av min paleokur i bilder.

Så här såg det ut när jag tog foto i tisdags (röd/svarta kallingar) att jämföra med innan paleo (kortet taget den 14/3 men jag började köra strikt den 19/3).

Man ser att jag slimmat till mig lite, men funderar på om jag inte förlorat lite muskler? Nu kan man luras av att avståndet till kameran är lite olika och även ljuset. Kan ju också vara så att ett litet lager av fett försvunnit. Ser också att jag nog har lite obalanser i kroppen som måste fixas till (ena axeln högre och tiltat huvud)

Som några av er kommer ihåg så var jag ju med i Fitnessfighten som är en tävling där man bl.a. bedöms på före och efterkort. Klart större förändringar där, men då började jag också på en sämre nivå och så la jag mycket mer tid träning då (1h per dag).

Så nu gjorde jag ett litet test. På förekortet så var jag relativt avslappnad, men försökte ha en relativt bra hållning. Jag varken drog in eller sköt ut magen.
På kortet här ovan så gjorde jag likadant.

Men på korten här under så gjorde jag så att jag spände mig och drog in magen lite grann och visst ser man skillnad? Så om man instället har en dålig hållning och skjuter ut magen på förekortet så blir det ännu mer skillnad. Om man jag skulle ha ätit mycket kolhydrater så skulle jag ha ännu mer definerade muskler på efterkortet. Så före och efterbilder är kanske inte det mest rättvisa bedömningsunderlaget (eller att man mäter sig själv)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar