lördag 26 maj 2012

Löpning och släde

Igår så blev det ingen träning med min nybygda släde. Fick lite annat att göra som var viktigare. På kvällen så hade vi ett riktigt åskväder som tyvärr slog ut vårat bredbandsmodem (nu är jag hemma hos svågern och använder hans bredband). Idag såg jag att blixten slog ner i en björk (och delade den) ca 100 m från vårt hus Idag så tog jag mig ut i löpspåret. Hittade min adapter till min iphone så nu kunde jag använda pulsbältet igen. Sprang samma runda som jag brukar. Senast jag sprang hela den sträckan (senast stukade jag ju foten lätt) så tog det 27 min 50 och min maxpuls var 160 bpm (medel 146 bpm). Dagens löprunda var 2 min snabbare (25 min 39 s) och medeltempo på 4.51 min/km. Maxpulsen var 160 bpm och medelpulsen var 150 bpm. Det är ett rätt bra resultat eftersom jag ju lämnade blod för ca en vecka sedan och jag har varit lite dålig på att ta mina järntabletter (tagit 3 st och skulle egentligen ha tagit en per dag). Sedan tog jag fram min nybyggda släden och drog den mot mig. Körde några omgångar (ca 5 min) och kom som mest upp i 144 bpm. Sedan blev det en omgång på ca 1 min repsvingar med brandslangen och då kom jsg också upp i 144 bpm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar