tisdag 21 februari 2012

Workout Hero

Laddat hem en app till min Iphone som heter Workout Hero.
I den finns det massor av Crossfit WODS (alla Hero, girls och några till). Tyvärr är vikterna bara angivna i lbs och inte i kg. Lämnade meddelande om det på deras facebooksida och det verkar inte vara något de planerar att fixa den närmaste tiden.

Något som jag gillar med appen är att de har några olika Timers. Ett stoppur, en nedräckningsklocka, en tabattimer och en timer där man kan få upp varvtider.
På  stoppuret och tabatatimern kan man klicka på skärmen så registreras det. Kanonbra om man vill hålla koll på hur många varv/övningar man gjort. Tyvärr så fungerar detta inte på nedräkningstimern och det är kanske där det hade behövts mest. Påpekade detta också, så man får hoppas att det kommer in nästa uppdatering. Timern med vavtider kommer jag nog använda en hel del. Kul att se exkt hur lång tid varje varv tog. En sak jag saknar är att man gärna hade kunnat välja att ha en kort nedräkning efter att man tryckt start. Då tappar man inte de sekunder det tar mellan att man trycker på knappen tills man faktiskt kan börja woden.

I appen har du tillgång till recept, men soim vanligt så är det inte det metriska systemet som används :(
Vissa e-böcker finns också.

Du har en kalender där du kan logga dina träningar. Man kan också lägga RSS/feeds på sina favoritbloggar där de presenterar WODS.
Det finns också videos för de flesta grundövningar (och många andra) och även på alla WOD.

Appen kostar 15 kr och hade klickfunktionen på countdowntimern fungerat så hade det helt klart varit värt det bara för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar