tisdag 28 februari 2012

Lunchpass

Som sagt så skall det bli två pass idag. I vanliga fall så kommer dagens WOD på Crossfit Örebro´s hemsida ut på morgonen, men idag kom den efter lunch. Hade tänkt att jag skulle anpassa mitt lunchpass efter det passet, men nu fick jag chansa lite istället. Man vill ju inte köra exakt samma sak på kvällen.

Dagens pass blev enligt följande
1000 m rodd i halvlugnt tempo
Gav mig sedan på Get-up med kettlebells (20-28-32 kg) där jag minskade antal repetioner ju högre vikt jag hade. Sedan kettlebellsnatchar (20 och 24 kg´s kettlebell)
Avslutade med ca 50 m handstandsgång. Har en utmätt sträcka på ca 8 m som jag gick 3 vändor på utan att gå ned och sedan gick jag 2 till innan det blev en sista 8 meters gång.

Tror att det blev ganska bra eftersom det det inte är så mycket axlar i crossfitpasset ikväll som kommer innehålla löpning, kettlebellsvingar, armhävningar, pull-up, burpess och boxhopp. Ser inte direkt fram emot armhävningar och burpees då jag fortfarande har träningsvärk efter söndagens burpees.
Men däremot ser jag fram mot kvällens pass som verkar väldigt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar