lördag 18 februari 2012

Crossfit idag och igår

Igår blev det ännu ett roligt pass nere på Crossfit Örebro

Efter uppvärmingen så körde vi

4 set Bulgarian split squat med 2 kettlebell i rackposition. Blev ca 6 reps på 2x16 och 2x20 kg (3 sista seten)
Mellan varje set var det 3 min vila. Själv tränade jag lite på mina handståenden en del av vilan.

Efter det var det dags för dagen WOD
3 varv
50 Doubleunders
25 Squat
20 Shuttlerun (tror det var ca 14 m per vända)
Min tid blev 12 min 40 s

På uppvrmningen så tränade vi på double unders och då gick det hyfsat bra, men på själva WODen så gick det inte lika bra. Shuttlerun var jobbigare än jag hade räknat med.

I morse var det dags för ännu ett crossfitpass

Efter uppvärnningen så jobbade vi med Frontsquat och Pull-up
3 varv
Frontsquat 60 - 80 - 80 kg (3-6 rep)
Viktade pull-ups 16 - 20 - 20 kg (3-4 rep)
Vila 2 min mellan varje övning

80 kg frontsquat var lite tungt för mig. Orkade inte gå helt ned och så fick jag tyngden på tårna i slutet.

Efter det var det dags för
5 varv
10 Wallballs 10 kg
10 Pull-ups
60 s vila
Min tid blev 9.55 min

Man hann inte bli riktigt slut på detta pass. För att göra det lite jobigare så skulle man kanske kört 20 st wallballs (eller pull-ups) eller minskat vilan till 30 s. Men sedan kanske det är smart att inte köra alla crossfitpass till utmattning.

Imorgon kommer det bli en träningfri dag. Har framförallt blivit mycket ben de senaste dagarna. Idag frontsquat och wallbals. Igår Bulgarian split squat och shuttlerun (många accelerationer) och i torsdags var det utfall och så en hel del ben i Lycky Seven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar