onsdag 22 februari 2012

Holistic Mellanmål

Holisitic är ju ett svenskt kosttillskottsföretag som jag gillar (är återförsäljare för Holistic då jag gillar deras produktet). De har ju ett proteinpulver som inte har något tillsatt socker eller sötningsmedel och så har vi min favorit som är antioxidanttillskottet REDS som jag använder när jag känner att jag börjar bli sjuk eller har en stressig period.

När jag la min förra beställning av Protein och Reds så frågade jag om de ville sponsra lite på Crossfit Örebro´s Klubbmästerskap förra året och det ville de. De skickade med en drös proteinstillskottsprovpåsar och så hade de precis fått in en nyhet i dagarna, som vi också fick med ett gäng påsar av. Tack för det Holistic!

Det var Holistic Mellanmål som är en Ekologisk Raw-food blandning av nötter och bär.
Det som ingår är
Vita Mullbär
Gojibär
Cashewnötter
Kakaokross

Denna påse blev riktigt populär och många gillade den väldigt mycket.
Jag tycker det var kanongott mellanmål och dessutom väldigt nyttigt då det innehåller mycket antioxidanter.
Att allt dessutom är ekologiskt gjorde det ännu bättre.
Enda nackdelen med blandningen är det är svårt att äta om man inte häller ut det i handen, vilket några kanske kan finna lite ohygieniskt. Självklart kan man plocka allt utom kakokrosset för sig, men då missar man kombinationen som är riktigt god.
Tror tyvärr inte att det.finns ute till försäljning ännu och jag vet inte vad förpackningen kommer kosta.
Uppdatering: De finns till försäljning för 49 kr

Varje förpackning innehåller 25g
Näringinnehåll per 100g
Energi: 380 kcal (95 kcal per påse)
Protein: 12 g
Kolhydrater: 47 g
Fett: 24 g

Är du intresserad av att beställa Holistics produkter så kan du bl.a. göra det här

PS! De har också olika D-vitamin tillskott. Och om du läste detta inlägg så vet du hur viktigt det är

2 kommentarer:

  1. Älskar den påsen o det känns inte ohygienisk då jag äter hela påsen själv =)

    SvaraRadera
  2. Den finns att köpa och kostar 49 kronor. Den ersätter två bars :-)

    SvaraRadera