tisdag 28 februari 2012

Kort pass igår kväll

Blev ett snabbt pass igår kväll efter jobbet. Skönt att träna på måndag kvällarna då man ändå jobbar sent, men kanske inte helt optimalt att träna 20.30 på kvällen, då jag oftast inte är full med energi och så är det svårt att gå och lägga sig i tid då man är uppe i varv.

I varje fall så blev det ett hyfsat lugnt pass.
Uppvärmning 1000 m lugn rodd och 3 min Crosstrainer.

Jobbade sedan med sittande rodd, bicepscurl och enhands latsdrag. Skulle också köra liggande tricpespressar med hantlar, men tog lite för tung vikt, så det gjorde lite ont i höger armbåge. Dipsen fungerade inte riktigt bra, men det berodde nog mer på träningsvärken i framsida axlar som antagligen kom av alla burpees. Har också träningsvärk på utsidan av axlarna och vart den kommer ifrån är jag inte lika säker på då det ändå var några dagar sedan jag körde axlar. Hursomhelst så körde jag rygglyft i ryggbänken. La även till baksida axlar i den övningen genom att lyfta en viktskiva framåt när jag ryggen var parallell med golvet.

Idag blir det dubbla pass då jag kör ett passföre lunchen och sedan ett crossfitpass ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar