torsdag 23 februari 2012

100 Burpees

Värmde upp med 3 min lugn rodd.
Körde lite clean & push-press och snatches med en 16 kg´s kettlebell för att värma upp lite till

Sedan var det dags för WOD 12.1 som jag skrev om i förra inlägget
Hann precis 100 Burpees på 7 min.
Hade tur för vi har balkar i taket som precis var drygt 15 cm längre än vad jag nådde. Tror det hade blivit krångligare om man använt en ring då kan röra lite på sig efter att man träffat den.
I början missade jag några gångenr för att jag kom för långt ifrån balken (räknade dem ändå för jag vet att jag hoppade så högt som jag skulle), men när jag istället vände mig så att jag körde längs med balken så blev det inga sådana missar. Dock så var jag lite slö på några hopp i slutet så att jag bara nuddade med en hand och då hoppade jag upp en extra gång (men aldrig ner i armhävning mellan). Var trött på slutet, men tror att jag kan putsa det lite om jag körde igen då det fanns lite mer att ge.

Avslutade med några set hantelrodd med 32 kg kettlebell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar