torsdag 23 februari 2012

Burpees i Crossfit Open

Idag släpptes den första WODen i Crossfit Open. Crossfit Open är en kvaltävling inför Regionals och sedan Crossfit Games (VM i crossfit). Det jag tycker är häftigt är att alla kan vara med och kvala om man bara har tillgång till de redskap som behövs (finns oftast på gymmet) och en videokamera. Passen (WOD) presenteras en gång i veckan fram tills den 21 mars och man skickar in sin video och resultat någon gång under veckan fram tills nästa pass. Själv är jag inte med, då jag känner att jag ändå inte är i närheten av att kunna gå vidare.
Men jag kommer ändå att försöka köra alla pass ändå.

Det första passet 12.1 presenterades idag och det är faktiskt ett pass som de flesta kan göra.

Gör så många Burpees som möjligt på 7 min. I varje burpee så skall man hoppa upp och nudda något (t.ex. en ring) som ligger 6 inch (15,24 cm) över den maxhöjd som du når stående. Läs mer om reglerna här.

Så på dagens träning kommer det bli ett gäng Burpees.
Får se hur det går eftersom jag faktiskt har lite träningsvärk i bröstet och lite mer i säte och ländrygg efter gårdagens pass.

Återkommer med resultatet senare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar