onsdag 29 februari 2012

Nya böcker


Förra veckan fick jag två nya böcker som jag beställt. Har redan börjat läsa om Omega-3 (den finns på bokrean) och den verkar intressant. Den andra handlar bl.a. om hur viktig sömnen är och den ser jag verkligen fram emot att läsa (vet om att jag inte sover så bra och länge som jag borde).

Som vanligt så växlar jag mellan några olika böcker beroende på vad jag känner för att läsa om. Nu ligger även "You are your own gym", "Power to the people" och Mark Sissons "The Primal Blueprint" vid sängen.

Dessutom så vann jag en auktion på Tradera idag. Köpte två böcker som jag sneglat åt tidigare nämligen Anna Ottossons Tre timmars dieten och Blir man tjock av bröd som båda är på bokrean för 75 kr st.
Jag köpte båda för 73 kr inkl. frakt.

1 kommentar:

 1. Hej Mattias!

  Mitt namn är Rebecka Dinler och representerar DS Trademark som har utbildningar inom
  Sport, PT Personlig tränare, Kost och Massage.
  Efterfrågan på Personlig Träning och Kostrådgivare är större än någonsin på gym, privat hemma bruk, hälsoklubbar, SPA anläggningar, kontor, sjukhus och sportklubbar.

  Har du intresse för att utveckla dig och dina kunskaper inom Hälsa och Fitness?
  Vi har ett kanon erbjudande denna månaden där du får hela 50% rabatt på våra ordinarie priser!!
  Du kan självklart välja vilket kursdatum som passar dig hela 2012.

  Så om Du gått i tankarna tidigare till att utbilda dig till Personlig Tränare / Kostrådgivare el Massör - Tveka inte!
  Anledningen har aldrig varit större än nu!
  Vi på DS Personal Training School kan stolta säga att framtiden yrke är inom Hälsa och Fitness.

  Är du intresserad eller har du några frågor vänligen kontakta mig på mail eller telefon för mer info.
  Besök gärna våran hemsida www.dstrademark.se och läs mer om kursinnehåll och all info om våra utbildningar.

  Ps. För att hålla en hög standard på våra utbildningar tar vi inte mer än 15 studenter per kurstillfälle.

  Hoppas höra från dig!
  --
  Vänliga hälsningar

  Rebecka Dinler
  Rektor/regionsansvarig Västra Götaland
  Ds Personal Training School
  Lilla Bommen 1 vån 14
  411 04 Göteborg
  0709- 56 18 08
  rebecka@dstrademark.se

  SvaraRadera