fredag 24 februari 2012

Fran .. nästan

Körde ett snabbt pass efter jobbet

5 min crosstrainer och sedan max rodd 500 m. Fick en hyfsad tid för att vara mig 1 min 35.9 s. Vore skönt att komma under 1.35 min någon gång.

Riggade sedan för Fran med 40 kg skivstång. Inte ofta man känner för att ge sig på Fran, men idag kände jag mig taggad för att slå mitt rekord.
Hjälpte också en tjej med lite tekniktips innan jag satte igång.

Satte sedan igång klockan för Fran som är
21-15-9 av
Thrusters
Pull-ups

Körde igång med 21 obrutna thrusters (i hyfsat tempo för att vara mig)
De 21 pull-up gick utan några problem.
Orkade 8 thrusters innan jag tog ner och vilade några sekunder. Fortsatte sedan med resten.
när jag hade 5 rep kvar så kommer en äldre herre och hoppar upp i pull-up i den bortre av de 3 pull-upstängerna (sitter på rad så att man kan gå armgång). Svor tyst för mig själv och hoppades att jag ändå skulle få plats mittemot honom, men eftersom han hängde i mitten av stången så märkte jag att jag skulle slå till honom om jag . Nu kom jag på varför jag gillar att köra på Crossfit Örebro eller när gymmet är stängt.
Svor för mig själv (måste ju som instruktör hålla minen och han hade ju i och för sig inte gjort något fel eftersom han nog trodde att jag var klar. Synd att alla inte vet vad crossfit är så att de kan hålla sig undan :)

Blev sedan lite seasawpress och några vändor chest to bar. Körde också lite tabatasvingar med 32 kg kettlebell.

Ikväll skall vi käka sushi med några vänner som det var alldeles för länge sedan vi träffade. Skall bli jättetrevligt. Men först hem och damsuga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar