måndag 27 februari 2012

Mer burpees

Igår var jag nere på jobbet för att göra ett nytt försök på 7 min burpees som är första WODen i Crossfit Games Open. Den som vann den "grenen" gjorde 161 st, vilket är imponerande. Den bästa tjejen gjorde 138 st. Såg att man gjort över 2 miljoner burpees sammanlagt i tävlingen. Mina 100 st som jag gjorde i torsdags skulle räckt till en placering runt 5000:e plats, så även om jag inte var med och tävlade så hade det varit kul att i varje fall komma över 110 st.

Gårdagens försök slutade på 115 st burpess, vilket skulle gett mig en placering 2408.
Jag märkte att det nog var en av de bästa resultaten från Crossfit Örebro, så jag blev lite sugen på att anmäla mig och vara med i deras lag. Men när jag läste igenom reglerna så visade det sig att man var tvungen att ha med en person till som domare och tidtagare och i min film så var det ju bara jag.
La en hel del tid på att kolla runt och fråga på om det var ok (fick inget svar), vilket ledde till att det inte blev så mycket annan träning idag. Så nu är jag inte med och tävlar, men skall försöka göra alla andra WOD i tävlingen.

Körde dock 1 min maxrodd (se föregående inlägg) efter ca 30 min och sedan några set enbens marklyft med skivstång (50-60-70 kg). Var dock duktig som cyklade både dit och hem (2x7 km).

Här kommer filmen från gårdagens burpees utmaning. Inte direkt rolig att kolla på då jag bara gör burpees. Såg också att mitt försök till att visa att det var minst 15,24 cm upp till balken inte syndes så bra, så det var väl tur att jag inte behövde skicka in filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar