fredag 3 februari 2012

Kass dag

Dagen började med att jag vaknade alldeles för tidigt och när jag väl somnade om så var det bara 20 min kvar tills jag egentligen skulle gå upp. Hela dagen har jag känt att det kliat lite i halsen så jag fick ställa in det inplanerade Crossfitpasset på eftermiddagen. Så himla synd för det är tyvärr inte så ofta som jag kan få in crossfitpassen nu.  När jag sedan är ute och åker med bilen så får jag punktering. Självklart så hade jag inga handskar med mig och just idag var det ca -15 grader ute. Fick hoppa ut och in i bilen för att värma händerna. Efter drygt 30-40 min så hade jag äntligen fått på reservdäcket och kunde åka hem.
Så härlig har min dag varit. Kass bil och ingen träning. Som tur var så börjar jag må lite bättre. Hoppas helgen fortsätter bättre!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar