torsdag 2 februari 2012

Gummibandslöpning

Fortfarande träningsvärk i benen efter tisdagens pass. Blev ju två pass där jag körde ben, men jag tror att det framförallt var utfallstegen med stången vid bröstet som gav träningsvärken. Utfall med vikten framför kroppen tar mer på framsida låren märkte jag. I vanliga fall när jag har stången på axlarna så brukar det framförallt bli träningsvärk i sätet.

Dagens träning Uppvärmning ca 5 min hopprep (enkel och dubbelhopp). Gav mig sedan på 500 m rodd. Testade att köra med undergrepp men när jag kom halvvägs så tänkte jag byta grepp. Dålig idé då jag istället tappade greppet så att det smällde i hela gymmet. Men jag låtsades som inget :) Körde 2 set med servitörpress med 12 kg kettlebell och det varvade jag med en skön övning med Joystick, Tyngdöverföring med press (se filmen)


Tränade sedan på mina Clean och Jerk med skivstång (50-55-60-65 kg). Nu när jag inte är nere på Crossfit Örebro så ofta så glömmer jag lätt bort de olympiska lyften (förutom marklyft och benböj)

Sedan hittade jag på en egen WOD
3 varv
5 Wallwalks
10 löpningar med gummiband (dubbla blå och 2 gröna woodygummiband på rad, fastsatt i väggen)
15 Pull-up
Tog mig ca 8 min 20 s att komma igen dessa

Filmen under visar hur jag använde gummibandet (från en annan träning

Gårdagens träning blev rätt kort.
Körde lite hopprep och svingar som uppvärmning
Enbens knäböj med rodd (kettlbell 16=>24 kg)
Satte på mig min 10 kg´s viktväst och gav mig på pull-up (neutralt grepp) varvat med dips i Redcord.
Blev också några vändor med vanliga pull-up (sista setet utan viktväst) och dips i vanliga dipsställningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar