söndag 14 oktober 2012

Slarv och crossfittävling

Denna vecka har jag slarvat en hel del med min kost (försöker ju äta så lite socker, spannmål, gluten och baljväxter som möjligt). I veckan bjöds det på tårta på jobbet och då jag nu inte är så strikt med min kost så smakade jag en bit av blåbärstårtan. Den var supergod så jag var "tvungen" att ta en bit till. Dagen efter så fanns det tårta kvar så då blev det ännu en bit. En annan dag fick jag en hög med hamburgebröd gratis och då tog jag det till hamburgaren. I fredags blev det pasta till baconsåsen. Tyvärr så är det både billigare och bekvämare att laga pasta till måltiden en att t.ex. göra blomkålsmos eller massor av grönsaker. Tror att det kommer hända fler gånger som småbarnsförälder med stramare ekonomi, mindre tid och kanske mindre energi. Jobbigt att det skall vara krångligare och dyrare att äta en bättre kost. Igår var vi på kalas och då blev det massor av slarvande. Massor av bullar, kokosbollar, tårta och Coca cola. Det kulminerade med att vi beställde panpizza, åt jordnötter, chips och godis. Det var en väldigt trevlig sammankomst så vi kom inte hem förens långt efter midnatt, så det blev inte överdrivet mycket sömn heller. Har faktiskt inte så mycket negativa tankar om det, utan ser det bara som en period då jag unnat mig lite mera godsaker. Imorgon har jag en matlåda med pasta i. Men sedan skall jag försöka vara lite mer strikt igen.

För nästa helg så är det klubbmästerskap på Crossfit Örebro och det tog jag och anmälde mig till. Just nu så är jag inte medlem (men hoppat in som vikarie som instruktör) , så vi får se om jag tävlar utom tävlan. Förra året så vann jag ju (i och för sig var de bästa medlemmarna inte med eller så dömde de). Tror att jag är lite sämre tränad i år på vissa delar, medans jag kanske utvecklats på andra områden. Hur som helst så är det dags att skärpa till kosten och träningen nästkommande vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar